Wednesday, May 25, 2011

Cuti Sekolah akan Tiba... yahuuuuuuuuuuuu

Assalamualaikummm...

Wahhh.. lebey2 lak akuu... mengalahkan cikgu.. mengalahkan kanak2 sekolah..kekekeke..... memang lerr... den penatt dahh bawak kete laju2.. tiap2 pagi.. pasalll nak kejar masa huhu.. umah jauh sikit dari sekolah anak2 .. jadi.. emmm.. gitu la hari2... masa cuti nanti boleyy lerr kuar lambat... hehheee masa ni kete tak banyak..

emmm... sebelum cuti sekolah ni.. den nak tayang kek yg den buat khas untuk cikgu2 SMK Kijal... sebagai ucapan SELAMAT HARI GURU.. dan TQ.. pasal dah banyak kali order kek ngan den nih hehheee... sejak dari den mula2 buat kek main tabur2.. sampai la den buley buat munga skit2 hehee... meh tengok gambo kek.. ni gambar ihsan dari cikgu juga pasal den tak sempat nak posing kek ni...


Kek ni sebenarnya.. kek butter biasa je... jadi den memg taknakk deco pakai BC la.. pasal kek bese ni sedap mkn tanpa krim..... cuma den pakaikan baju die guna fondant sikit... konon nak buat baju kebaya berbunga hijau.. tudung lak kaler ijau.. pakai lerr spek konon.. kat tgn lak nak lerr letak rotan sebatang.. kekekkeeee... tapi iye laa.. ni laa org kate.. kita hanya merancang.. Tuhan yg menentukan... den tak sempat lak nak deconye.. pasal  masa ni.. den buat juga sebiji kek coklat yg org tempah... jadi 2 biji kek dgn masa yg singkat... emm terkejar lerr.. ngan anak2 nak gi sekolah lagi...

Sebagai baju yg ringkas dan cepat.. den balut jek badan die mcm tu.. tudung pon main letak jek.. tempek lerr munga2 sikit.. sampai koyak rabak fondant tu hehe... mujur jugak kek tu layer die jadi cantik tak bercampur kaler tu hehhee...

okey lah... kene kuar amek anak kecik balik tadika lak.. caucincauuuuuuuu......nanti sambung balik lerr..... assalamualaikum...

2 comments:

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Suha said...

terima kasih.. jemput dtg lagi hehe