Thursday, February 25, 2010

KEK BESDAY KAK ANIS.... anak sedareku yg sengall gituu..ngeee..

Assalamualaikumm..

emmm.. HAAPPY BIRTHDAY untuk anak saudara ku.. ANIS.. yg duk kat Sarawak nun.. SEMOGA DILINDUNGI DAN DIRAHMATI ALLAH SWT SELALU TAK KIRE DI MANA BERADA, DAN BERJAYA DLM CITA2 DAN CINTA(uwekk)..ngeeee... pelik tul minah ni sorangg.. suruh mak order kek besday utk die yg jauh nun.. pastu suruhh anak den yg potong n mkann.. huhahahaa.. kelako sguhh... ni laa den dah buat kek pelangi wit coklat rice gituu..
pastu hantar kat bonda si Anis ni.. pastu 1/4 drpd kek tu den deco laa.. mengikut permintaan die yg sengall tu.. hihiiiii(ampon)... haaa..

Utk ANIS silakan menatap gambo kek besday mu bersama sepupu2 mu yg tak sabo2 nak sambut besday masing2 tu.. kalu bule nak sambut besday tiap2 bulan tuu..hehee...








Saturday, February 20, 2010

Mendeco cookies ngan anak2...

Salammmm, Hahahhaa.... tengok title yg aku baru type tu pon rase nak gelakkk dahh... hahhaa, lucuu sungguh melayann budak2 nih memdeco cookies.. Cutii ni.. abah budak2 ni takde.. ikkut abg ipar pi Kedahh... kesiannye pasal aku kurung jekk 2 hari cuti kat umah ni... takleh main basikal kat luar.. bukan ape.. takde org nak nengok.. ade abah die leh la tolong jaga kat luar tu kan.. bahaye.. budak2 bawakkk motorr... org tua lakk.. bawak motor kete lajuuu... ishhh ... tak sanggup nak biar budak2 ni main basikal kat luar... ngerii ehhh... Aku lak.. mgu ni.. mlas tahap gaban tul laa... hari Jumaat dah bereskan semua keje umah.. so hari sabtu...rilekss... tapi kesian lak nengok budak2 ni.. emmm... mintak pendapat ngn die org.. nak buat ape ni.. bosan rase duk umah takde bende nak buat... emm.. makanan aje yg di sebutt nyyee... Jadi buat laa cookies, pastu kasi die org hias cookies masing2... seronok gakk.. hahhaaaaa.... jom layan gambar dan video... yg menggelikan hati KU nihh.... hahhaa berehat..lenguhh leherr kataanyee... pasall tundukkk jeee Terrtidooo kepenatan mendeco hahhaa
video
video

Friday, February 05, 2010

Hari JUMAAT bersama suami dan anak2..

Salamm.. semee......

hehehee.. lama rase nye.. tak menikmati cutii bersama suami tercintaa... emmm... takde la istimewa sangat.. hehe.. tapi memg dah lama en.somi takde kan.. keje jeee... jadi.. hari ni Jumaat yg special la kire nyee ngeeee.... tak masak ape2 pon ari ni.. pasal duk melepak umah kakak je.. pasal en.somi duk nolong abg ipar buat keje sikit kat umah die..... layan je lerr gambo2 yg ntah ape2 ni...heheheSarapan roti je pagi tadii.. seronok bukan main budak2 nih nampak roti camtu hahaa.. ye lerr tak pernh jumpee hheee padahal roti bese jee... berebut2.. ntah ape2... ngeeee

hihiii.. seng lak die nak botak kan kepale dide kali ni... nak pi sekolah nye pasal..

ha.. baru nmpak cam budak kecikk...

Abah ngan Adlina....

Wednesday, February 03, 2010

Kelas mendeco...





Bun Coklat...

Bestt gilerr ..





Bikin Kek Coklat.. ngeeeee.....


Kek nih tempahan darpd anak den sendiri hihiii...

Kek ni tempahan dari kawan adik...


BESDAY Abg Ipar KU...

Peeewwwiitttttttt.. pink tu kek... hehee


Beseee lerr.. di mana ade kek.. di situu ade budak dua owangg tuuu....


ASSALAMUALAIKUM...

Yuhuuuuuuuuu... emm.. lama sguh tak masuk umah sendiri.. apetah lagik umah kawan2 ku semua.. uhuuu... Adakah gara2 FB... emmm... salah satu sebab kot hehe... sekarg banyak dah gambar terkumpul ku.. sekrg nak tayang gambar2 terkumpul ku ekk... crite??/ mane yg den ingat den tulih.. mane yg tak.. emmmm layan gambar je ler... ok ...

Ni bubur caca.. emmmmm bile la nak buat lagikk ni...

Ni tandanyee sedaaaaaappppppp hihiiii.......

Pi kemamn...

emmm megiii...mls memasakkk sedapp dimaknnn... ngeeeeee

Buat kuahnye tak menjadik sangatt uhuhuuuu