Saturday, February 20, 2010

Mendeco cookies ngan anak2...

Salammmm, Hahahhaa.... tengok title yg aku baru type tu pon rase nak gelakkk dahh... hahhaa, lucuu sungguh melayann budak2 nih memdeco cookies.. Cutii ni.. abah budak2 ni takde.. ikkut abg ipar pi Kedahh... kesiannye pasal aku kurung jekk 2 hari cuti kat umah ni... takleh main basikal kat luar.. bukan ape.. takde org nak nengok.. ade abah die leh la tolong jaga kat luar tu kan.. bahaye.. budak2 bawakkk motorr... org tua lakk.. bawak motor kete lajuuu... ishhh ... tak sanggup nak biar budak2 ni main basikal kat luar... ngerii ehhh... Aku lak.. mgu ni.. mlas tahap gaban tul laa... hari Jumaat dah bereskan semua keje umah.. so hari sabtu...rilekss... tapi kesian lak nengok budak2 ni.. emmm... mintak pendapat ngn die org.. nak buat ape ni.. bosan rase duk umah takde bende nak buat... emm.. makanan aje yg di sebutt nyyee... Jadi buat laa cookies, pastu kasi die org hias cookies masing2... seronok gakk.. hahhaaaaa.... jom layan gambar dan video... yg menggelikan hati KU nihh.... hahhaa berehat..lenguhh leherr kataanyee... pasall tundukkk jeee Terrtidooo kepenatan mendeco hahhaa
video
video

2 comments:

Mummy Waielah said...

wow aktiviti keluarga...aku punyer tak buat2 lagi...

Suha said...

buat la.. sure waielahh seronok tahap gaban nyeee duk deco kukis.. hihiii