Wednesday, October 14, 2009

Mesra Mall....

Salam........ tempek gambar je yeee........ utk tatapan org jauhh hihiiiii....

Pagi tadi buat kek.. utk abaang aku yg sorang tuh.. ikutkan mls nak buat.. pasal mlm tadi umah takde air... pagi tadi pon... tapi kesian pulak.. bukan selalu die mintak tolong.. aku je selalu mintak tolong die... buat je laa pagi tadi.. buat yg senang2 aje.. ade jamuan raye katenye.. kat mane ntah.. org tanye die jawab..adelaaa2.. ntah pe2...



Sekali bila dah siap.. anak aku taknak bagi laa pulak kat Pok lang die... siap menangis tu taknak kasi aku hantar kat Pok Lang die.. die cakap yg MOK punye.. (mok=pangilan utk mak sedara yg mengasuh die dr kecik).. aku pon letak laa icing sikit dekat kek lebihah yg dah dipotong panjang tu kat die.. siap tulih nama die nagn mok.. baru laa die bagi aku ambik kek Pok Lang die tu...hahhaaaaaa.. mcm2.. dah laa pakai baju semlm lagi.. tak kasi die mandi mlm tadi heheee.. takut pagi esok kang kakak ngan abg die nk gi sekolah.. pastu takut kang mama die pi keje tak mandi lak.. die lak asyik berakkk jekkk... mkn tapai banyak sangat laa tuu...

hahhh.. ni sowangg lagi buah hati kuuu.... comelll.... meraung2 nak mkn pizaaaa petg semalm .... lawak tull laa.. siap laa ibu diee.. kecik2 dah ajar mkn pizaaa hahahaaa...

Petg kemareng.. dekat kul 5 sukuu..dah nk balik keje masa tu.. adik aku kol cakap nak gi Mesra Mall.. jalan2 katenyeee.. nak join mari laa.. bawak jaln budak2 kate kakak aku lak.. termasuk anak2 aku laa tuu..... aku pon ok je laa.. pi laa ambik Fahim pastu terus pi Mesra Mall.. lerrr.. ade org mengidam mkn pizzaaaaaaaa ropeenyeeee... ermmm.. aku tak berape nak sukaaa laa ngan pizzaaaa nihhh.... tapi boleee laaaa...takde laa sampai termimpi2 kalu tak dapt mkn ponn...


Dah abis mkn abg ipar aku baru sampai huahhahaaa... bese laa tukang bayarr kene dtg lambat2 sikit huahhhaaaa... jgn tak datg sudaaahhhh... kalu takk.. kakak2 ngan adik aku laa kene bayarrrr... aku terkecuali huahhaaaa... tapi kan.. anak2 aku makan paling banyak sekaliii..kikiihkihhh....

tuuuuuuuuuu.. abg ipar aku ngan kakak KU......... TQ belanje mkn pizzaaaa... kikiiikihhh


liciiiinnnn.. ni Fahim sorang.. org lain seme 1 kongsi 2 org.. die je sorang2.. licinnn....


haa tu dieee.....



























hahahaaa.. tak terususn gambo nihh.. layannnnnnnnnnnnn je lerrr...

2 comments:

mummywaielah said...

nk tanyer, rase cam dah berzaman tak tggu order served kat pizza hut MM tuh..I suggest lets vote to PH Msia GM this outlet as the most incompetent outlet in Msia...

Suha said...

errmmm.. dok perasan plok.. pasal aku sampai tu mknan terus sampai hehhe.. kaknor, da & za dah sampai dulu.. aku mkn yg die dah siap order je..