Tuesday, October 20, 2009

Memmmbosankannnnnn......!!!

Salamm..

Cuti 3 hari.. duk terperap dlm umah jee.. ermmmmmmmmmmm... nak tido pon sampai tak lalu...heheee..

duk umah 3 hariii... memenatkan... ngan tak dapat tidonye lagii.. ermm.. ntah ape kene ngan mate tak tahu.. tak mahu tido.. dah satu hari satu mlm tak tido.. mlm tadi dapt tido.. tapi tak lena.. pasal cheff kecik asyik terjaga je mlm tadii.. asyik mengigau jee.. takut mama tinggal la tuu..errmmmm..

Memng duk umah je.. masa cuti tu.. jadi baru laa leh buat biskut raye sikit..Almond London.. takde gambo.. kamera lupe nak pinjm huahhaaaa...

tak dapt laa nak kirim kat abah budak2 ni.. pasal dah licin heheee.. kene buat lagi nanti.. tgu senang2 lak..

mlm tadi lak.. tolong kakak2 n Abg2 ipar ku cucuk sate.. 2000 cucuk .. ermmm.. aku baru rase ngantukk.. chef kecik lak duk nyibuk je kat dapur.... nak itu lah..ini lahh.. hah.. paksa die masuk tido.. nagn mama2 tido sampai laa ke pagi... banyk kali terjaga mlm gak ermmmm.. nasib baik kepala ku tidak buat hal... Alhamdulillah..

waktu lunch sempat aku pi umah kakak aku.. kakak2 ku duk bertungkus lumus memotong ayam dan sebagainyee... hahahaaa..first time buat banyak2 nih... sempat aku snap gambo sekali hehe...

ayam digaul bersama rempah sate.. ini baru separuhh...

Ni lak MATA ku.. mata aku cam ade selaput kat tepi mata hitam tuh.. buat aku risau jeee... kene cek ngan doktor ni... bab jumpe doktor ni malasssssss......

2 comments:

Mummy Waielah said...

Beb, that 12 photos tree mmg ade 12 branches. kat Mj rega die $170 kao. tu pun aku dok beli sbb takde less even 4 cardmember. aku rase mahal sbb byk branch, mmg ade yg murah tpi dok smpai 12. n ade nama brand die, CARESS. brand ni mmg byak jenis gift, cam teddy bear, jewellery box, frame , etc..
On the eys, better gi check beb.
Sebab selaput mata ni tak ikut umur skrang. Ingat, prevention is better than cure. Better tau ape benda sewal mgkin sblum dah pnjg melarat. Aparraaa...

Suha said...

yupp........ today pi jumpe doktor..

mahal ke tu rm170...ermmm kalu tengah ade duit aku rembat je tuuu..mahal-mahal pon takpe asal benda tuh jadi hak milik ku huahahahahaa.....

wehh doakan mata ku ni baik2 je ye... takut ni weehhhh...